• ESTENET bir Kar-El ürünüdür.

Hasır Tel Üretimi

Hasır Tel Üretimi Ve Kullanım Alanları

Hasır tel, tel doğrultma ve kesme işleminden sonra uygun ağ ölçüsü ile kurulan makinelerde tellerin kesişme noktalarında direnç kaynağı ile istenilen tel çapı ve uzunluğu seçilen tellerin birleştirilmesi işlemidir. tel kapalı döküm yöntemiyle yapılır.

Çelik hasır tel ve tel örgü geniş bir uygulama alanına sahiptir.

Çelik hasır tel ; Betonun demirle etkileşimi, daha önce inşaatta zemin ve blokların ipliklerini ve trikolarını sabitlemek için kullanılan kombine demirdi. Bu durum, inşaat sektörünün vazgeçilmez bir parçası olan otomatik punta kaynak makinelerinin seri üretiminde çelik telin ortaya çıkması ile hem daha güvenli binalar için hem de zamandan tasarruf etmek ve işçilik maliyetlerini azaltmak için kullanılmıştır.

Hasır tel; Tarımdan gabion üretimine, otomobillerden makine koruma duvarlarına, iş yeri korumalarından kafes ve tavuk çiftliklerine kadar geniş bir uygulama yelpazesinde kullanılmaktadır.

Hasır tel; Galvanizli tel, krom tel ve ham tel olmak üzere üç kısma ayrılır.

Galvanizli tel; Boya gerektirmez ve paslanma yapmaz.

siyah tel örgü; Betonda kullanılmıyorsa boyanmalı veya sıcak daldırma galvaniz yapılmalıdır. Galvanizli hasır ve siyah (ham) hasır aynı direnç değerlerine sahiptir.

krom tel; Galvanizli hasır ve siyah hasırdan çok daha yüksek mukavemet değerine sahiptir. Krom kaplama olduğu için kaynak sonrası boya ve vernik gerektirmez. Pas ve oksidasyona karşı oldukça dayanıklıdır.

2mm'den 12mm'ye kadar çelik hasır/tel örgü üretimi yapabilen Estenet markamız, standart ve özel ölçü çelik hasır üretim hizmeti de vermektedir. Kaynaklı telin kaynağa dayanıklılığı ve kalitesi test edildikten sonra müşteriye gönderilir.

Estenet Markamızın Hasır Tel Üretim Hizmeti

Çelik hasır tel, bir direnç kaynağı işlemi kullanarak tel örgü üretmektedir. Bu, telin maksimum akımla basınç altında eritildiği bir kaynak teknolojisidir. Böylece hasır/tel/panel teli daha güçlü, daha estetik ve kaynak çaprazları daha dayanıklıdır.

Çelik hasır tel ürünlerinin kullanım alanları:

  • Çelik hasır tel, otomotiv endüstrisinde
  • Çelik hasır tel, Makine mühendisliğinde
  • Çelik hasır tel, makine çevresinde güvenlik bariyeri
  • Çelik hasır tel, kuş kafeslerinde ve tavuk kümeslerinde kullanılmaktadır.
  • Çelik hasır tel, inşaat sektöründe kullanılmaktadır.
  • Çelih Hasır, istinat duvarlarının yapımında tel örgü kullanılmaktadır.
  • Çelih Hasır, Hasır Son zamanlarda gabion hasır/gabion sepet/gabion teli üretiminde kullanılmaktadır.