• ESTENET bir Kar-El ürünüdür.

Galvanizli Tel

Galvaniz, çeliğin 450-455 derece sıcaklıktaki erimiş çinkoya daldırılarak kaplanmasıdır. Çinko, demir ile güçlü bağlar oluşturan üç fazlı bir tabaka oluşturur. Bu işlem özellikle korozyona karşı tüm dış atmosfer koşullarında çalışan metallerin hizmet ömrünün uzatılmasına olanak tanımaktadır.

Galvanizli tel; Haddelemede sıcak daldırma ile elde edilen ürünlerden biridir. Çinko sıvılaştırılır ve çelik tel bu sıvıya daldırılır. Bu nedenle tel galvanizlidir. Galvaniz, telin belirtilen yüzeyi; Kırılma, paslanma ve hasar riskine karşı korur. Galvanizli tel üretiminde ileri teknolojisini başarıyla kullanan Estenet markamız, yüksek kalitesini galvanizli tel ürününe yansıtmaktadır.

Galvanizli Tel Özellikleri

Paslanmaz, eskimez, yıpranmaz, kırılmazdır. Korozyondan etkilenmez. O dayanıklıdır. Erime, kırılma gibi durumlara karşı dayanıklıdır. Nem, sıcaklık, basınç vb. faktörlere bağlı olarak zarar görmemektedir. Sert iklim koşullarına dayanıklıdır. Farklı uzunluk ve kalınlıklarda olabilir. Çelik telin sıvı çinkoya daldırılmasıyla yapılır. Kalıcı bir yapıya sahiptir.

Galvanizli Tel Avantajları

Soğuk, nem, ısı ve benzeri çevresel etkilerden zarar görmez. Dış mekan kullanımı için uygundur. Homojen bir yapıya sahiptir, pürüzsüz bir kaplamaya sahiptir. Yapısını uzun süre korur. Darbelere dayanıklıdır. İnsan sağlığına tehdit oluşturmaz, kullanıldığı mekana dekoratif bir görünüm kazandırır. Zararlı güneş ışınlarına maruz kalmayı azaltır. Bakım maliyetleri düşüktür. Bu anlamda faydalıdır. Yüksek performans gösterirler. Hırsızlar ve hayvanlar gibi dış tehlikelerden çevreyi koruyan bu teller, sağlam yapıları sayesinde yüksek performans sağlar. Teli kaplamak için kullanılan işlem, keskin kenarlar ve boşluklar dahil malzemenin tüm parçalarını korur. Hiçbir endüstriyel kaplama, galvanizli tel ile aynı korumayı sağlayamaz.

Galvanizli Tel Nerelerde Kullanılır?

Dekorasyon, inşaat, kümesler, ofis terasları, bordürler, çit imalatı (özellikle duvar çitleri), bağcılık, seracılık, meyve bahçeleri ve bahçeler, yeşil alanlar, peyzaj, çorak alanlar, parklar, dinlenme ve piknik alanları, fabrikalar, şantiyeler, paketleme, otomotiv, hayvancılık, gibi farklı alanlar için de bizden en iyi galvanizli tel modellerini seçebilirsiniz. Binalarınızın güvenliğini, konforunu ve estetiğini artırarak yaşama nasıl değer katabileceğiniz konusunda sizlere yardımcı olabiliriz.