• ESTENET bir Kar-El ürünüdür.

Estenet Bahçe Çiti

En kaliteli malzemeleri kullanarak çit panelleri, tel çit, tel örgü ve panel çit sistemi üretimini gerçekleştirmektedir. Ürettiğimiz bahçe çiti ve panel çit, yüksek kaliteli aksesuarları ile uzun yıllar bozulmadan kullanılabilecek şekilde üretilmektedir.

Bahçe Çiti Üretimi

Estenet, kendi branşında lider kuruluş olan endüstriyel pazarda faaliyet göstermektedir, ülke ekonomisini geliştirme ve sektördeki değişim ve gelişim bilinciyle bahçe çiti, tel örgü ürünlerinde kaliteli hizmet sunmaktadır.

Kaliteden ödün vermeden ilkelerini sürdürerek hem üretim kapasitesini hem de istihdamını artırmıştır. Güvenli, deneyimli kadrosu ve yüksek donanımlı makine parkı ile hem çalışanlarına hem de hizmet verdiği ulusal ve uluslararası birçok büyük kuruluşa hizmet sunmaktadır. Yenilik, tabii ki sektördeki en geniş ve en yeni ürün yelpazesine sahip olmak sadece atılacak adımlardan bir tanesi olarak görülmektedir. Dünyanın en popüler bahçe çiti en son teknoloji kullanılarak üretilmektedir. Kalite, daha önceki çalışmalarımızda olduğu gibi gelişmiş hizmetlerimizle de müşterilerimize üretim ve hizmet kalitemizi koşulsuz müşteri memnuniyetini temel ilke edinmekteyiz.

Vizyonumuz, Estenet bahçe çiti ürünleri ile müşterilerimize ve çalışanlarımıza katma değer sağlayarak, ürün ve hizmetlerimiz ile geniş kitlelere ulaşmak, sosyal sorumluluğun bilincinde, değerlere sahip, güvenilir, kalite yönetimi, sürekli hizmet ağı, ürün çeşitliliğinde lider, bilgili çalışanlar ve müşteri odaklı hizmet anlayışı üzerine kuruludur.

Misyonumuz, günümüz iş dünyasının hızla gelişen teknolojisi ve rekabet ortamında kalite bilincini benimsemektir. Tasarım, tasarım çözümü, imalat, montaj, kalite, maliyet ve zamanında teslimat en büyük farklarımızdır. Tavsiyeleriniz ve beğenileriniz bizim için bir zevktir. Bahçe çiti siparişleriniz en kısa sürede kayıt altına alınarak çalışmalar başlatılmaktadır. Panel çit tasarımlarımız genellikle standart olmakla birlikte, kategorize etmek istersek birkaç çeşidi bulunmaktadır. Bahçe teli panel çit hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse şu an için çok yeni olan bu sistem, ağırlıklı olarak evler, villalar, okullar, toplu alanlar, hastaneler, işyerleri, ofisler, işyerleri gibi yerlerde kullanılmaktadır.

Panel çit olarak kullanımlarda zemine 50 cm'lik bir hendek kazılır ve her direğin altı çakılla doldurulur, ardından beton hazırlanır ve her düz zemindeki çukurlar betonla doldurulur ve panel çit simetrik olarak düzleştirilir. Beton kuruduktan sonra, tel çit panel vasıtasıyla zemine sıkıca bağlanır. Yeni teknoloji makinelerimiz ile hasır üretimi yapmaktayız. Teknolojinin ilerlemesine bağlı olarak sürekli gelişen ve güvenliği daha kolay gerçekleştiren yeni güvenlik sistemlerinin ortaya çıkmasına olanak sağlamaktadır.